CCA: gevarieerd aanbod en altijd netwerken

08/11/2019

We blikken terug op een mooi eerste seizoen van het jaar met een diversiteit aan netwerkmomenten: o.a. bedrijfsbezoeken bij BPZ Bouwproducten, REIN en Oving, de van der Valk moestuin, een nieuwsjaardiner bij De Bonte Wever, een fietstocht met BBQ bij De Ondernemersfabriek en een gezamenlijke bijeenkomst met Assen Onderneemt en de Promotiedagen. De foto’s gev en een mooie impressie van onze bijeenkomsten.

Najaarprogramma 2019
Met nieuwe energie zijn wij het tweede seizoen van het jaar gestart: boksen met profbokser Ben Tingen. Even mochten we met elkaar “de ring in” en stonden we tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. Daarnaast nam Ben ons mee in zijn wereld van het ondernemerschap. Puur en kwetsbaar in zijn presentatie, maar in de ring “no mercy”. Een vroege ochtendstart op de Drentse Golf en Country Club. De regen weerhield ons van het gebruik van de green, maar binnen was het warm en comfortabel, met een heerlijk ontbijt nadien.

Ook de komende maanden mag u weer een mooi programma van ons verwachten met volop gelegenheid tot netwerken en het leggen van nieuwe contacten en het uitbouwen van warme relaties.

Op 15 oktober: de 2jaarlijkse meeting met de Groninger en Friese Commerciële Clubs. Dit jaar gehouden in Groningen met
een lezing van Peter Hoekstra: “internationale handel in turbulente tijden”.

Op 18 november borrelen Bij Jaap en worden we meegenomen in de ontwikkelingen van Vaart in Assen. Wat is de huidige status van deze Stichting en welke visie en plannen liggen er voor de komende periode op tafel? Praat vooral mee over de toekomst van de stad Assen.

En dan in december het eindejaar kerstfeest bij Van Tarel met een bijzondere en inspirerende spreker die u zeker niet mag missen.

Nieuwe CCA leden stellen zich voor

Ons ervaren team van hoveniers verzorgen alles van A tot Z in uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Wij verzorgen de aanleg van riool en drainage, wij voeren grondwerk voor u uit, wij leveren alle materialen voor uw tuin zoals sierbestrating, schuttingen, planten, graszoden etc. en we leggen in overleg met u uw droomtuin aan. Ook kunnen wij een tuinhuis op maat voor u leveren inclusief een persoonlijk ontwerp. U kunt bij ons in de showtuin inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Tevens sluiten wij onderhoudscontracten af voor zowel particulieren als bedrijven.

www.johnschmitzhoveniers.nl

Kennismaken met het CCA?

Je maakt deel uit van het ondernemersnetwerk voor € 350,- per jaar. Kennismaken met het netwerk is mogelijk als introducé van één van de leden of via een berichtje aan het secretariaat: info@cca-assen.nl www.cca-assen.nl