CEO Google NL, Pim van der Feltz, komt naar Assen

17/08/2016

Op vrijdag 16 september 2016 komt Pim van der Feltz, directeur Google Nederland naar De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren.

Hij bezoekt Dutch-E, het trendevent van deze regio. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we de bezoeker deze dag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming zullen op deze dag vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Succesvolle internationale ondernemers als Bas Bakker van EEQO vertellen op deze dag hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. Als bezoeker van Dutch-E krijg je deze dag alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van je bedrijf. Ook presenteren succesvolle startups uit Noord Nederland zich die met de ontwikkeling van innovatieve digitale producten bezig zijn.

In het middagprogramma kan de bezoeker zelf aan de slag op het inspiratieplein met drones, virtual reality, 3D-printing, serious gaming en online marketing, big data – Van digitaal denken naar digitaal ondernemen –

Tijdens Dutch-E wordt er in samenwerking met de Kamer van Koophandel een workshop gegeven waar je als ondernemer kan ontdekken hoe je volgend jaar de MKB Innovatie TOP100 kan winnen. Succesvolle ondernemers en oud-winnaars komen hierbij aan het woord.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van beslissers uit het bedrijfsleven, consumenten, professionals, retailers en ondernemers. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. Dompel je als bezoeker of exposant onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren door de opgedane kennis en verkregen leads!

Tickets zijn te bestellen op: http://www.dutch-e.nl/

Ook exposanten kunnen zich nog aanmelden via de website. Wacht hier niet te lang mee!

Dutch-E, ontdek alle digitale trends in 1 dag!