Commerciële kansen e-health markt in Duitsland

10/06/2020

Kansen benutten op de omvangrijke Duitse e-health markt? Tijdens dit Webinar kom je te weten hoe je een gezondheidsapp binnen 3 maanden in het Duitse vergoedingssysteem geregistreerd kan krijgen.

Sinds kort kunnen artsen in Duitsland gezondheidsapp‘s op recept voorschrijven. Voor opname van de app in het vergoedingssysteem van de wettelijke ziektekostenverzekeraars is nu een fast-track ontwikkeld. Deze fast-track maakt het mogelijk om je app binnen drie maanden in het vergoedingsregister opgenomen te krijgen. Dit biedt unieke commerciële kansen voor ondernemers die gezondheidsapp’s aanbieden.

Tijdens het webinar gaat Agaath Hulzebos van het Netherlands Business Support Office (NBSO) te Stuttgart in op alle ins en outs van deze fast-track en deelt gastspreker Marco Essed, CEO van Embloom zijn ervaringen met zakendoen in Duitsland en hoe hij met zijn bedrijf de Duitse e-health markt heeft betreden.

Programma donderdag 25 juni van 11:00u – 12:00u:

Moderator
Hans Brouwers, High Tech & Industrie Beauftragter Deutschland, Oost NL

Introductie Trade & InnovateNL en ROMs
Mark Koppers, Senior Project Manager International Trade – Duitsland, BOM

App op recept
Agaath Hulzebos, Chief Representative NBSO Stuttgart

Praktijkervaring zakendoen op de Duitse zorgmarkt
Marco Essed, CEO, Embloom

Q&A

Aanmelden voor het webinar kan tot en met woensdag 24 juni 17:00 uur via onderstaande aanmeldknop. Vragen kunnen tot dinsdag 23 juni bij aanmelding worden doorgegeven.

Aanmelden