Coronacalculator berekent hoe ondernemer door crisis komt

14/04/2020

Benieuwd in hoeverre jouw bedrijf in aanmerking komt voor alle corona overheidsmaatregelen en wat voor effecten deze maatregelen hebben op de financiële positie van jouw bedrijf? Bereken het met de coronacalculator van VNO-NCW en MKB-Nederland.

Ga naar de coronacalculator

De coronacalculator zet alle steunmaatregelen eenvoudig op een rij. Ondernemers krijgen snel inzicht in welke regelingen op hen van toepassing zijn, en een indicatie van tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en belastinguitstel. Ook wordt er een indicatie gegeven van de persoonlijke liquiditeitspositie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens. Alles staat bovendien overzichtelijk in één persoonlijk dashboard. Er is een directe link naar relevante aanvraagformulieren en er wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen.

MKB-Nederland en VNO-NCW steunen ondernemers daar waar ze kunnen. In de lobby, maar ook praktisch zoals met deze calculator. Daarom zal deze tool de komende tijd o.b.v. alle ervaringen en ontwikkelingen steeds verder verfijnd en uitgebreid worden.