DDZ op Dinsdag ‘Word de beste versie van jezelf’

17/11/2017

De beste versie van jezelf. Klinkt goed toch? De Drentse Zaak helpt ondernemers graag verder. Daarom heeft het ondernemerscentrum ‘DDZ op Dinsdag’ in het leven geroepen. Iedere twee maanden staat er een inspiratie- of kennisavond op het programma. Met succesvolle ondernemers of mensen die van jou een betere ondernemer kunnen maken. Op 21 november organiseren De Drentse Zaak en de Ondernemersfabriek samen DDZ op Dinsdag. De editie staat volledig in het teken van hoe jij de beste versie van jezelf wordt.

Tijdens de eerste editie van DDZ op Dinsdag lieten tientallen ondernemers zich in de lounge van De Drentse Zaak inspireren door de tips en tricks van andere ondernemers. Te gast waren twee succesvolle ondernemers die dit jaar allebei in de prijzen vielen. Bakschik Martirosian en Mehdi Alkuryfy vertelden over hun – soms hobbelige – weg naar succes. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Kennissessie
Nu – twee maanden later – is het tijd voor weer een DDZ op Dinsdag. Deze tweede editie staat volledig in het teken van ‘De beste versie van jezelf’ en wordt georganiseerd door De Drentse Zaak en de Ondernemersfabriek. In deze kennissessie helpt William Hummel ondernemers met het creëren van een goed beeld van welke keuzes ze moeten veranderen, hoe ze dit kunnen doen en wat de langetermijngevolgen zijn als ze geen actie ondernemen. Met behulp van een zelfgemaakt actieplan kun je daarna aan de slag gaan om zo de beste versie van jezelf te worden.

Klinkt ingewikkeld, maar is vooral leerzaam. Het programma is direct, interactief en kent serieuze stukken, maar er is natuurlijk ook ruimte voor humor. Zoals Hummel zelf zegt: “Het is simpel en het werkt.”

Programma

19.00: Inloop
19.15: Kort welkom door Harry Weitering en Eelco Bakker
19.30: William Hummel – De beste versie van jezelf
21.00: Netwerkborrel onder het genot van verschillende hapjes

De toegang tot DDZ op Dinsdag is gratis. Wel vragen we je vooraf aan te melden via info@dedrentsezaak.nl.

Locatie

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24,
9401 PL Assen
Parkeren kan in de parkeergarage aan de Torenlaan