Deze drie finalisten pitchen donderdag om de Sprout-award

04/06/2018

Met enige trots presenteert de redactie van Sprout de drie finalisten van de ’25 onder de 25′. Anouk Visser (Birds.ai), Casper Lemmen (Grenzelooswerk) en Tobias Disse (Kryha.io) pitchen aanstaande donderdag om de titel: ‘beste jonge ondernemer van Nederland’.

De 25 onder de 25, de lijst met veelbelovende jonge ondernemers die Sprout jaarlijks opstelt, bruist in 2018 weer van ambitie en talent. Sprout geeft alle jonkies graag een podium, maar er zijn er maar drie die letterlijk op het toneel mogen klimmen om te pitchen voor de titel: beste jonge ondernemer van Nederland’. Dit zijn de 3 kanshebbers die aanstaande donderdag in het Atlas theater te Emmen gaan voor de win, tijdens het YBA-Sprout finale.

Aanmelden als bezoeker YBA-Sprout finale

Casper Lemmen (24) Grenzelooswerk (Leeuwarden)
Casper Lemmen en zijn compagnons Rémon Wobbema en Gijs Kingma doen met Grenzelooswerk aan internationale arbeidsbemiddeling. Door middel van unieke data en social media matcht de startup Nederlandse werkzoekenden met internationale opdrachtgevers, zoals e-commercegigant Zalando, autoverhuurder SIXT en reiswebsite Expedia. Bovendien starten er iedere maand twintig avonturiers via het Friese bedrijf bij Bol.com en Philips in Lissabon. Lees hier het verhaal van Grenzelooswerk »

Aanmelden als bezoeker YBA-Sprout finale

Anouk Visser (25) – Birds.ai (Delft)
Anouk Visser en haar compagnons Camiel Verschoor en Kitso Epema willen met Birds.ai het beheren van windmolen- en zonneparken makkelijker maken. Door middel van machine learning en artificial intelligence brengen de ondernemers in kaart hoe en wanneer deze parken het beste onderhouden kunnen worden. Daarvoor huren zij bedrijven in die met drones vliegen. Lees hier het verhaal van Birds.ai »

Aanmelden als bezoeker YBA-Sprout finale

Tobias Disse (22) – Kryha (Amsterdam)
Tobias Disse helpt samen met compagnons Thom Bergman (27) en Haischel Dabian (26) organisaties bij het ontwikelen van Blockchain-toepassingen. Met Kryha bouwden ze tot nu toe blockchain-applicaties voor onder andere Fedex, KLM en Bosch. Lees hier het verhaal van Kryha »

Aanmelden als bezoeker YBA-Sprout finale