Digital Enterprise Show, Madrid

31/03/2017

De Digital Enterprise Show, hét evenement op het gebied van digitale transformatie, vindt van 23 t/m 25 mei 2017 voor de 2e keer plaats in Madrid. De meest toonaangevende technologiebedrijven zullen tijdens het evenement hun laatste ontwikkelingen en innovaties laten zien. Het event was vorig jaar al een groot succes met 18.000 bezoekers uit 50 landen, ruim 4.500 mkb-bedrijven, en 470 sprekers. Ook dit jaar worden er meer dan 18.000 bezoekers verwacht, waaronder 7.000 CIO’s en CMO’s.

De Digital Enterprise Show bestaat uit zowel een beurs als een congres, met vele workshops. Er zijn twaalf sectorale fora (Vertical Industry Forums) en gerichte evenementen voor beslissingsnemers van technologiebedrijven. Bovendien wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan digitale marketing tijdens de Digital Marketing Planet. Ook zullen vooraanstaande sprekers relevante thema’s op het gebied van digitalisering aansnijden zoals artificial intelligence, big data analytics, cloud computing, IoT et cetera.

Digitale transformatie is voor veel bedrijven van groot belang om te blijven overleven en biedt zowel een groot aantal uitdagingen als kansen. De Digital Enterprise Show biedt een platform voor bedrijven en vertegenwoordigers die op zoek zijn naar nieuwe strategieën, technologische oplossingen, digitale marketing en nieuwe modellen voor technologische infrastructuur.

In 2017 is Zweden gastland op de beurs; Zweden is één van de Europese leiders op het gebied van innovatie en technologische ontwikkeling. Stockholm kent zelfs meer start-ups per hoofd van de bevolking dan Silicon Valley.

Zie voor meer informatie: www.des-madrid.com

Holland Paviljoen

Nederland is in Madrid aanwezig met een Holland Paviljoen. Dit paviljoen kan alleen een succes worden met inzet en deelname van het Nederlandse bedrijfsleven. Het paviljoen komt in de premium exhibition area van de beurs te staan, waarbij ieder bedrijf zichzelf kan presenteren. Op deze manier kunnen de bedrijven laten zien dat Nederland meedoet in de top van digitale transformatie. Deelnemers ontvangen een aantal business passes, premium VIP passes voor het Masterminds Congress en krijgen spreektijd op het digital demo auditorium.

Bedrijven die ook mee willen doen, kunnen zich melden bij de ambassade via mad-ea@minbuza.nl.