Ondernemerstafels: online of op locatie

20/04/2020

Ook, nee juist in deze tijd is het belangrijk contact te houden met andere ondernemers. Kijk samen vooruit, want stilzitten is geen optie. Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer dit najaar weer verschillende kleinschalige netwerkbijeenkomsten, onze zogenoemde Ondernemerstafels.

Ik Ben Drents Ondernemer biedt ondernemers de kans om periodiek met ‘collega’s’ in contact te komen. Deel kennis en ervaring of gun elkaar een kijkje in de keuken. De Ondernemerstafels worden afgestemd op de vragen en de interesses van de ondernemers aan tafel.

Zowel online, als op locatie

De bijeenkomsten worden zowel online, als op locatie bij een bedrijf georganiseerd. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de coronarichtlijnen. Daarom zijn het kleinschalige bijeenkomsten, waar maximaal acht ondernemers aan mee kunnen doen.

Ondernemers kunnen zich gratis opgeven. Het enige wat we aan deelnemers vragen is aanwezigheid bij de zes tot acht bijeenkomsten – afhankelijk van het aantal deelnemers – en een presentatie van jouw bedrijf.

Digitale Ondernemerstafel

De eerstkomende digitale Ondernemerstafel start op woensdag 30 september om 9.00 uur. De volgende bijeenkomst is twee weken daarna. Gaat jouw voorkeur uit naar fysieke bijeenkomsten? Laat ons weten of we op jouw bedrijfslocatie welkom zijn en of je de ruimte hebt om – coronaproof – andere deelnemers te ontvangen. De start van deze editie wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Interesse? Stuur ons een bericht en laat weten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij nemen dan contact met je op. Wil je meer informatie over de Ondernemerstafels of over wat Ik Ben Drents Ondernemer nog meer voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan contact op met John Boersma (john@ikbendrentsondernemer.nl) of Léon van Nisselroy (leon@ikbendrentsondernemer.nl).

Digitale ondernemerstafel

Voor meer informatie kun je terecht bij Léon van Nisselroy (06-23053374, leon@ikbendrentsondernemer.nl) of bij John Boersma (06-22624492, john@ikbendrentsondernemer.nl)