Doe de ondernemerschapstest!

07/03/2016

De Kamer van Koophandel biedt ondernemers een breed scala aan gratis tools en informatie, die hen verder kan helpen in de verschillende fasen van het ondernemerschap. In deze blog lichten we de ondernemerschapstest uit.

De Ondernemerschapstest is bedoeld voor potentiele ondernemers die overwegen of het ondernemerschap iets voor hen is. Met een paar vragen is het niet mogelijk om een volledig beeld te geven, maar de test geeft een goede indicatie. De test is vooral bedoeld om u aan het denken te zetten over uw eigen ondernemerschap en hoe de Kamer van Koophandel u daarbij verder kan helpen.

Ondernemer worden is spannend. Er komt heel wat kijken bij de start van uw bedrijf. Veel zaken waar u nog geen kennis van heeft, of waarvoor u misschien niet het juiste karakter heeft. Uw competenties dus. Om een succesvolle ondernemer te worden, zijn vier competenties van belang: motivatie, persoonskenmerken, kwaliteiten en kennis en ervaring. De Ondernemerschapstest maakt inzichtelijk hoe u op deze competenties scoort.

Nieuwsgierig geworden? Doe de test!