Drenthe helpt ondernemers verder in het zadel!

03/08/2017

Drenthe is dé fiets- en vrijetijdsprovincie van Nederland. Dat willen we blijven en verder uitbouwen. We stimuleren ondernemers in de vrijetijdssector met innovatieve ideeën te komen zodat we samen onze positie als dé vrijetijdsprovincie kunnen versterken. Hoe kan het thema ‘fietsen’ hier aan bijdragen en welke kansen biedt dit voor ondernemers?

Seminar Bikeconomics

Tijdens het seminar ‘Bikeconomics’ daagt provincie Drenthe in samenwerking met de NTFU en Roelofs u uit nieuwe kansen te benutten voor de vrijetijdssector en fietsen in Drenthe. Hoe ziet het fietspad van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van beleving, service en apps maar ook rondom het gebruik van drones en sensoren? Door middel van gastsprekers en workshops willen we u inspireren en kennis laten maken met de mogelijkheden die provincie Drenthe ondernemers op het gebied van vrijetijdseconomie en fietsen biedt

Vrije tijd en innovatie

We zetten in op sterke innovatieve koppelingen tussen natuur, cultuur en avontuur om nog meer mensen de schoonheid van Drenthe te laten ervaren. Er liggen volop kansen om onze positie als dé fiets en vrijetijdsprovincie van Nederland te versterken!Vrije tijd en innovatie We zetten in op sterke innovatieve koppelingen tussen natuur, cultuur en avontuur om nog meer mensen de schoonheid van Drenthe te laten ervaren. Er liggen volop kansen om onze positie als dé fiets en vrijetijdsprovincie van Nederland te versterken!

Doe mee!

Tijdens het ochtendprogramma van Bikeconomics brainstormen we graag met u over de toekomst van de vrijetijdseconomie in Drenthe en hoe fietsen & veiligheid en duurzaamheid & economie hier onderdeel van zijn. In de middag gaan we in workshops met de thema’s van de ochtend aan de slag. Doe mee! Aanmelden kan via onderstaande button.Doe mee! Tijdens het ochtendprogramma van Bikeconomics brainstormen we graag met u over de toekomst van de vrijetijdseconomie in Drenthe en hoe fietsen & veiligheid en duurzaamheid & economie hier onderdeel van zijn. In de middag gaan we in workshops met de thema’s van de ochtend aan de slag. Doe mee! Aanmelden kan via onderstaande button.

Datum

Donderdag 28 september 2017

Programma

9:30 Ontvangst
10:00 – 12:00  Plenair ochtendprogramma met verschillende sprekers over de thema’s: Vrijetijdseconomie, Fietsen & Veiligheid, Duurzaamheid & Economie
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Aan de slag in verschillende workshops 16:00 Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden

Het definitieve programma en locatie ontvangt u begin september!Het definitieve programma en locatie ontvangt u begin september!