Duik in de groeivijver!

Twee weten meer dan één. Dat gezegde kennen we allemaal. Dus wat gebeurt er als je mensen met verschillende beroepen, van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden samenbrengt en over één idee laat nadenken? Juist! Ze leren van elkaar.

Ben jij ondernemer en kun je wel een frisse blik gebruiken? Meld je dan aan voor de Groeivijver op woensdag 9 december. Want wie weet sla jij door te vissen in onbekende wateren wel een joekel van een idee aan de haak!

Tijdens dit online event dagen we je uit om buiten je eigen vijver te vissen. Je gaat namelijk met studenten van Hanzehogeschool Groningen en Drenthe College en andere ondernemers van o.a. De Techhub Assen in gesprek over jouw business. Zo krijg je op een inspirerende manier nieuwe inzichten én inspireer je op jouw beurt potentiële jonge ondernemers. Met boeiende gesprekken, een ondernemersquiz en trendwatcher Jan-Henk Bouman van Fountainheads, belooft het een zeer interessante online bijeenkomst te worden.

Ervaren ondernemers worden gematcht met startende ondernemers en studenten. Ben JIJ klaar om je dobber eens in nieuw water te testen? Meld je aan voor de Groeivijver!

Programma:

14:55 uur            Ontvangst in ZOOM

15:00 uur            Trendwatcher Jan-Henk Bouman over ‘The WakeUp Call’

15:45 uur            Ondernemersquiz

16:15 uur            Ontrafel-Tafel

17:00 uur            Afsluiting en einde

Aanmelden

Aanmelden voor de Groeivijver kan hieronder.

Aanmelden Groeivijver

De Groeivijver wordt georganiseerd door Ik Ben Drents Ondernemer in samenwerking met De Techhub Assen, Hanzehogeschool en Drenthe College. Het event vindt plaats via ZOOM.

Eelco Bakker

Kun jij niet wachten tot de groeivijver en wil je met een expert sparren over jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseur Eelco Bakker via eelco@ikbendrentsondernemer.nl