Hét Duurzaam Drenthe Event 2018

18/01/2018

Donderdag 12 april 2018 vindt in het provinciehuis in Assen voor de zesde keer Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dit is de ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen. Iedereen is er welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen. Net als voorgaande jaren bestaat het programma uit een netwerkprogramma en het uitreiken van awards.

Er zijn veel mensen met goede duurzame ideeën. Bent u Drents ondernemer en heeft uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan maakt u kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf. Daarnaast wordt ook de Willie Wortel Award uitgereikt aan iemand met het beste innovatieve idee. Herkent u uw bedrijf hierin of bent u die Willie Wortel, meld u dan nu aan via www.provincie.drenthe.nl/hdde. De prijs voor hét Duurzame Drentse bedrijf is €2500 en de Willie Wortel gaat naar huis met een adviesvoucher t.w.v. €2000.

Netwerkprogramma
De keynotespreker van dit jaar is trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij vertelt over innovatieve manieren van duurzaam ondernemen. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit verschillende inspiratieworkshops over hoe je bijvoorbeeld grondstoffen hergebruikt in de bouwsector en hoe je energie bespaart in het MKB.

Meer informatie
Op www.provincie.drenthe.nl/hdde vindt u meer informatie over Hét Duurzaam Drenthe event.