Een bijzondere naam uit de hackerswereld op PD Drenthe.

18/03/2019

In samenwerking met de Rabobank presenteert PD Drenthe op 16 april een bijzondere naam uit de hackerswereld: Edwin van Andel!

Edwin van Andel begon met hacken op zijn 13e. Hoewel hij nu CEO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hacker community nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in 1 ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt.

Daarnaast is hij samen met de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ actief in het begeleiden en op het goede pad leiden van jonge hackers om zo zijn uiteindelijke doel -een veilige samenleving door een veiliger internet- te creëren. 

Vanuit het perspectief van een hacker laat Edwin je op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld.

Programma dinsdag 16 april

  • 14.15 uur – Zaal open
  • 14.30 uur – Start Presentatie
  • 15.30 uur – Einde Presentatie 

Locatie: Rabozaal, DNK Assen

Stand-up comedian, Jandinho Asporaat, zal dit jaar de opening verzorgen van de PD Drenthe. Ook Jaap Bressers komt vertellen over zijn ervaringen als ondernemer. Wil je daar ook bij aanwezig zijn of wil jij de hele dag de beurs bezoeken? Vraag dan hieronder je gratis E-ticket aan!

Meld je hier aan!