Executive managementprogramma van de RUG voor de industrie- en bouwnijverheid in Noord-Nederland

Vooruit door groei: Investeer in uzelf en uw bedrijf met het executive managementprogramma van de RUG en haal meer uit uw bedrijf!

Bent u een ambitieuze senior-manager binnen een industrie- of bouwbedrijf in Noord-Nederland? En zoekt u naar manieren om door te groeien? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe markten aanboren? Of uw bedrijf juist beter positioneren binnen de huidige markt? Of wilt u weten hoe u om gaat met huidige trends en uitdagingen, zoals digitalisering, verduurzaming, globalisering en de coronacrisis? Kort gezegd: wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige executive programma voor u!

Programma
Dit programma biedt u relevante bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. En u krijgt inzicht in hoe u als manager verandering intern kunt leiden. Gedurende het programma krijgt u ondersteuning van een topstudent van de Rijsuniversiteit Groningen. Het op de praktijk afgestemde programma is gevormd in samenwerking met ervaren managers uit de regio. 

U gaat deel uitmaken van een noordelijk netwerk van ambitieuze managers. Er is binnen het programma expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leert u van elkaar!   

Extra voordeel voor Drentse ondernemers!

De provincie Drenthe heeft ons programma voor Drentse deelnemers gesubsidieerd via voorfinanciering. Hierdoor krijgt u als Drentse ondernemer een factuur voor € 4.475 (excl. BTW) i.p.v. de totale programmakosten à € 8.950 (excl. BTW).

Meer weten over het programma? U leest er over in de brochure.

Interesse?
Schrijf u in via onderstaande knop! Voor vragen staat opleidingsadviseur Andrea Poelstra u graag te woord. U kunt contact met haar opnemen via (06) 4118 1019 of een mail sturen naar inthelead@rug.nl.

Aanmelden

Het programma wordt aangeboden door de University of Groningen Business School in samenwerking met In the LEAD (Leadership, Evidence, Advice & Data). Hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen, die samen de directie van In the LEAD vormen, zijn de initiatiefnemers van dit programma. In the LEAD is het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van leiderschap.

Het aantal plaatsen is beperkt: vol=vol! 
Kijk voor meer info en aanmelden op www.rug.nl/ugbs-managementprogramma.