Financieringstafel Drenthe

Hoe financier je jouw ondernemingsplannen? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden? Ik Ben Drents Ondernemer organiseert in 2020 een zevental bijeenkomsten onder de titel ‘Financieringstafel Drenthe’ om ondernemers met financieringsvraagstukken te ondersteunen.

Voor het financieren van jouw bedrijfsplannen zijn er naast de traditionele lening bij de bank tal van andere financieringsmogelijkheden. Samen met de Rabobank, ABN-AMRO, RVO, SNN, Flinc, MKB-fonds Drenthe en Kredietunie Drenthe organiseert Ik Ben Drents Ondernemer de ‘Financieringstafel Drenthe’. Met dit programma brengen we ondernemers met specifieke of complexe financieringsvraagstukken aan tafel met verschillende financiers, van banken tot risicodragende investeerders, en van regionale ontwikkelmaatschappijen tot crowdfunders.

Dankzij de financieringstafel worden ondernemers in Drenthe beter met financieringsvragen geholpen, vooral wanneer het financieringen betreft die inbreng van meer dan één financier vereisen. Zo draagt de financieringstafel bij aan het behoud en groei van de werkgelegenheid en zorgt voor economische structuurversterking in de regio en daarbuiten.

Geografisch door Drenthe verspreid organiseren we in 2020 zeven financieringstafels. Tijdens deze bijeenkomsten leggen ondernemers hun financieringsvraag voor aan financiers en ontvangen zij advies hoe ze hun financieringsvraag het beste kunnen invullen.

Zij krijgen feedback op hun plannen en in sommige gevallen ook het aanbod om de financiering van hun plannen bij één of meerdere aanwezige financiers te regelen.

De financieringstafels vinden in 2020 plaats op:

•          Dinsdag 21 januari 2020

•          Dinsdag 25 februari 2020

•          Dinsdag 7 april 2020

•          Dinsdag 9 juni 2020

Meer data volgen

De financieringstafels zijn zorgvuldig voorbereide bijeenkomsten met vertrouwelijke inhoud. Het is daarom niet mogelijk spontaan deel te nemen. Ondernemers en (aanvullende) financiers die mee willen doen kunnen hier contact opnemen met Raymond Bosch.

Contact opnemen Raymond

Voorlichtingsbijeenkomsten

Naast de financieringstafels houden we dit jaar vier voorlichtingsbijeenkomsten waar ondernemers worden geïnformeerd over nieuwe en bestaande financieringsvormen en de samenhang tussen die vormen. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in combinatie met bestaande events in Drenthe.

Bekijk voorlichtingsbijeenkomsten