Financieringstafel Drenthe

Wil je groeien met je bedrijf en heb je daarbij financiering nodig? Voor het financieren van jouw bedrijfsplannen zijn er naast de traditionele lening bij de bank tal van andere financieringsmogelijkheden. Samen met de o.a. ABN-AMRO, Rabobank, Energiefonds Drenthe, Kredietunie Drenthe, MKB-fonds Drenthe, NOM, RVO en SNN organiseren wij ook dit jaar de Financieringstafel Drenthe.

Bij een Financieringstafel brengen we ondernemers met specifieke financieringsvraagstukken aan tafel met verschillende financiers; van banken tot risicodragende investeerders en van regionale ontwikkelmaatschappijen tot crowdfunders. 

Tijdens deze bijeenkomsten pitch jij kort jouw businessplan en financieringsbehoefte aan de aanwezigen, met als doel om met één of meerdere van de aanwezige partijen verder in gesprek te gaan. De financieringstafel is geen Dragon’s Den, waar ze het na jouw pitch meteen over bedragen en percentages gaan hebben. Het doel van de financieringstafel het wederzijds introduceren van partijen. Vervolgens ga je verder in overleg met belangstellenden. 

Met een gedegen plan en een goed verhaal zou je binnen enkele weken de handen van één of meerdere partijen op elkaar moeten kunnen krijgen voor een (stapel-)financiering, die in jouw behoefte voorziet. Financiers spreiden waar mogelijk graag de risico’s. Daarom werken financiers graag samen om jouw plannen mogelijk te maken. Uiteraard helpen wij jou, vanuit Ik Ben Drents Ondernemer, om je business case en presentatie zo goed mogelijk voor te bereiden.

De volgende financieringstafel staat gepland op: 
maandag 12 september 2023 van 15.00u tot 17.00u

Afhankelijk van de deelnemers en beschikbare financiers wordt de financieringstafel op onze locatie in Assen, Emmen of Hoogeveen georganiseerd. Een financieringstafel is een zorgvuldig voorbereide bijeenkomsten met vertrouwelijke inhoud. Spontane deelname is niet mogelijk.

Ben jij een ondernemer en wil je jouw plannen door ons laten beoordelen of je klaar bent voor de financieringstafel? Ben jij of werk je voor een een potentiële financier, die zich graag ieder kwartaal wil laten informeren over interessante en innovatieve groei-proposities, die financieringsgereed zijn?