Financieringstafel Drenthe

Wil je groeien met je bedrijf en heb je daarbij financiering nodig? Voor het financieren van jouw bedrijfsplannen zijn er naast de traditionele lening bij de bank tal van andere financieringsmogelijkheden. Samen met de o.a. Rabobank, ABN-AMRO, RVO, Flinc, MKB-fonds Drenthe en Kredietunie Drenthe organiseert Ik Ben Drents Ondernemer de Financieringstafel Drenthe.

In de Financieringstafel brengen we ondernemers met specifieke financieringsvraagstukken aan tafel met verschillende financiers, van banken tot risicodragende investeerders en van regionale ontwikkelmaatschappijen tot crowdfunders. Tijdens deze bijeenkomsten leg je als ondernemer je financieringsvraag voor aan financiers, ontvang je advies hoe je je financieringsbehoefte het beste kan invullen en in sommige gevallen ook het aanbod om de financiering van je plan bij één of meerdere aanwezige financiers te regelen. Uiteraard helpen we je vanuit Ik Ben Drents Ondernemer bij het goed voorbereiden en presenteren van je case.

De laatste financieringstafel van 2020 vindt plaats op:

  • 7 december 2020

De financieringstafels zijn zorgvuldig voorbereide bijeenkomsten met vertrouwelijke inhoud. Het is daarom niet mogelijk spontaan deel te nemen. Ondernemers en (aanvullende) financiers die mee willen doen kunnen hier contact opnemen met Raymond Bosch.

Ook in 2021 worden weer 4 financieringstafels georganiseerd. De data van die bijeenkomsten volgen begin januari 2021 op deze pagina. Ben jij geintresseerd om jouw plannen te presenteren de eerstvolgende Financieringstafel? Aanmelden kan via Raymond Bosch.

Contact opnemen Raymond