Flinc is de schakel tussen ondernemers en financiering

Ik Ben Drents Ondernemer is een partnership aangegaan met Flinc. Dankzij het partnerschap met Ik Ben Drents Ondernemer is Flinc vanaf nu gemakkelijker bereikbaar voor de Drentse ondernemer. Flinc is dé schakel tussen innovatie en financiering. Wij bieden innovatieve startups en bedrijven met groeiplannen ondersteuning bij het investor ready maken van plannen. Wij ondersteunen je bij het aanscherpen van je financieringsbehoefte en matchen je vervolgens met financiers. Door ons grote en diverse netwerk kunnen we je in contact brengen met informele investeerders, banken, (cluster specifieke) fondsen en (internationale) regelingen. Wij kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier verder helpen met financieringsvraagstukken, maar kunnen ook het netwerk van Flinc en de NOM inzetten om ondernemers en ondernemingen te helpen groeien.

Dus ben je op zoek naar expertise en een onafhankelijk partij die het overzicht heeft van het financieringslandschap? En ben je benieuwd of wij je verder kunnen helpen?
Check op onze website of wij iets voor je kunnen betekenen of neem direct contact op met ploeger@flinc.nl of bel met 050-5214460.