Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidseconomie

De zorgsector is de grootste werkgever in Drenthe en het aantal 65-plussers neemt de komende jaren alleen maar toe. In 2040 is één op de drie inwoners 65 jaar of ouder. Dat heeft gevolgen voor de regionale economie en werkgelegenheid. De groeiende behoefte aan zorg gaat samen met de vraag naar arbeidskrachten en innovatie. De gezondheidseconomie biedt kansen en mogelijkheden. Deze kansen benutten? Dan kun je bij Ik Ben Drents Ondernemer terecht. Want wij zijn er voor jou als Drentse ondernemer en/of stichting!

Handige tools

Ik Ben Drents Ondernemer biedt ondernemers en stichtingen binnen de Gezondheidseconomie handige tools. Deze tools hebben we voor je verzameld in het vakje ‘Handige Tools’. Of ga in gesprek met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag op weg.

Projecten en initiatieven ter inspiratie

In de gezondheidszorg zijn steeds meer digitale toepassingen voor handen die je kan inzetten in de dienstverlening. Huisartsen Assen – West spelen daar bij de inrichting van hun praktijk al goed op in. Door middel van een speciale webapplicatie kunnen patiënten online afspraken plannen, beeldbellen met de huisarts, hun dossier inzien of herhaalrecepten aanvragen. Hoe ze dat precies hebben georganiseerd? Bekijk het filmpje!