Gratis Summer School voor start-ups

06/07/2021

Wil jij deze zomer jouw start-up naar de volgende fase brengen? Tijdens de gratis Summer School van de NOM ga jij online aan de slag met de groei van jouw bedrijf. Tien dagen lang ontvang je de beste video’s, artikelen, checklists en e-books in jouw mailbox.

Deze content is verzameld door Summerschool-trainers Ellen, Bjorn en Klaas. Zij begeleiden al jaren start-ups in het Noorden en weten dus als geen ander wat ondernemers nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. De experts nemen je mee in de wereld van groei, investeerders, business angels en de volgende fase van jouw start-up.

Korte cursussen

De Summer School is een initiatief van de NOM. De NOM is de investerings- en ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland. De korte cursussen gaan over onderwerpen als het aantrekken van investeerders, de valkuilen van een start-up, een succesvol businessmodel en het bouwen aan een goede bedrijfscultuur.

Aanmelden

Interesse? De Summer School kost je slechts 15 tot 30 minuten per dag. Aanmelden kan op https://www.nom.nl/summer-school/

Eelco Bakker

Startup?
Ben je een startup en wil je eens sparren met een adviseur? Neem dan eens contact op met onze startersadviseur Eelco Bakker via eelco@ikbendrentsondernemer.nl.