Groeicarrousel

Jaarlijks organiseren de RUG en Ik Ben Drents Ondernemer de Groeicarrousel. De Groeicarrousel is speciaal voor Drentse bedrijven die, op wat voor manier dan ook, door willen groeien met hun bedrijf.

Studenten doen onderzoek

De studenten van de RUG doen onderzoek naar de vraagstukken die deelnemende bedrijven aanleveren. Dit kan heel divers zijn. Van vraagstukken over productontwikkeling tot marketingstrategieƫn, van ontdekken van nieuwe markten tot het opzetten van nieuwe verkoopkanalen. Een team van 2-4 studenten gaat 3 maanden aan de slag met jouw vraagstuk, begeleid door ervaren professionals. Na het gedegen onderzoek leveren zij jou een advies op maat.

Eindbijeenkomst in het Provinciehuis

Het doel van de Groeicarrousel is om een strategisch adviesrapport op te leveren met voldoende concrete handvatten waar de organisaties zelf mee verder kunnen. Ook is er elk jaar een eindbijeenkomst in het Provinciehuis. Deze wordt opengesteld voor publiek. Drentse ondernemers en MKB-bedrijven uit de regio zijn hierbij van harte welkom! Tevens kunnen bezoekers tijdens deze slotbijeenkomst een mini-college bijwonen.

Twee keer per jaar

De Groeicarrousel wordt twee keer per jaar georganiseerd. De eerstvolgende carroussel zal van start gaan op 6 september 2021.

Deelname

De deelname aan de groeicarrousel wordt deels gesubsidieerd door de Provincie Drenthe. Hiervoor kun je een voucher aanvragen. Wil jij ook de volgende stap maken, neem dan contact op met eelco@ikbendrentsondernemer.nl. Zij zal u nader informeren over deze unieke kans op een concreet advies en op contact met jonge talenten.

Contact opnemenĀ Eelco