Growing Emmen start Het Ondernemersspreekuur

15/11/2019

Voor antwoorden die je op internet niet vindt.

Je bent ondernemer of wilt starten met je eigen bedrijf. Grote kans dat je veel op internet zit om allerlei antwoorden te vinden. Maar is het niet veel fijner om gewoon iemand te spreken die je verder kan helpen?

Als startend ondernemer wil je misschien meer weten over het opzetten van een boekhouding, het maken van algemene voorwaarden of over hoe je klanten vindt en bindt. Als je al een aantal jaren onderneemt wil je misschien meer weten over financieringen, subsidiemogelijkheden, exporteren of over personeel. Kom dan naar het gratis ondernemersspreekuur!

Wanneer
Vanaf donderdag 14 november 2019 kun je elke donderdag tussen 9 en 10 uur terecht bij Het Ondernemersspreekuur bij Growing Emmen aan de Baander 4 in Emmen-Centrum. Het ondernemerspreekuurteam staat je graag te woord. Dit team probeert jouw vraag meteen te beantwoorden. Mocht jouw vraag meer tijd nodig hebben om te beantwoorden, neemt het team jouw vraag in behandeling. Mocht jouw vraag niet beantwoord kunnen worden door het team, zullen zij jouw vraag doorzetten aan één van de overige specialisten die zijn verbonden aan het ondernemersspreekuur.

Gratis
Een vraag stellen aan het ondernemersspreekuurteam kost niets. De antwoorden zullen in veel gevallen ook gratis zijn. Als er wel kosten aan het antwoord verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat jouw vraag meer tijd in beslag neemt of nader uitgezocht moet worden, zal dit van te voren duidelijk met jou worden gecommuniceerd en is er altijd de keuze af te zien van de dienstverlening.

Samenwerking
Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe, Gemeente Emmen en de OndernemersFabriek Drenthe. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.