Handelsmissie Mexico met beursbezoek Intertraffic

21/09/2018

Wilt u zakendoen in Mexico en bent u actief op het gebied van Smart Mobility, Intelligent Traffic Systems, toelevering elektrisch vervoer en laadinfrastructuur, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, parkeren, data transmission, sensorindustrie en/of luchtmetingen? Ga dan van 11 tot en met 16 november mee met de handelsmissie naar Mexico. De missie staat onder leiding van Pieter Litjens, oud-wethouder Verkeer en Vervoer gemeente Amsterdam en oud-burgemeester Aalsmeer.

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit deze sector.

Mexico

Mexico is de op een na grootste economie in Latijns-Amerika en de 14e economie ter wereld. GoldmanSachs voorspelt dat de Mexicaanse economie tegen 2050 de 8eplaats zal innemen. In haar stedelijke gebieden heeft Mexico grote problemen met de huidige verkeersstromen, luchtvervuiling en milieuproblematiek. Zo voert Mexico-Stad nog steeds de lijst aan van de meest ‘congested’ stad ter wereld. Om de verwachte groei aan te kunnen, moet er een upgrade van de transportinfrastructuur plaatsvinden. De nieuw gekozen regering heeft aangekondigd de komende jaren te willen investeren in infrastructuur. Smart Mobility in Mexico zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien.

Programma

Tijdens de missie maakt u kennis met veelbelovende projecten in Mexico-Stad en Puebla en komt u uitgebreid in contact met inspirerende bedrijven die op deze markt actief zijn. Daarnaast maakt u via individuele matchmaking kennis met potentiële zakenrelaties uit Mexico en deelt u ervaringen met Nederlandse ondernemers. Er is uitgebreid gelegenheid voor zakelijke ontmoetingen tijdens een seminar en collectieve bezoeken aan Mexicaanse bedrijven en overheidsinstanties.

Bekijk het voorlopige programma (pdf) (Engelstalig).

Intertraffic Mexico 2018

Onderdeel van de missie is een tweedaags bezoek aan de Intertraffic Mexico 2018. Let op: dit betreft een beursbezoek. U bent geen exposant en er is geen Holland Lounge/Paviljoen aanwezig op deze beurs. Tijdens de Intertraffic vindt u de hele branche onder één dak. Alle marktleiders, innovators, stakeholders en experts staan voor u klaar. Ontdek de nieuwste producten en update uw kennis, allemaal op één platform.

Bekijk en ervaar de laatste ontwikkelingen en ontdekkingen voor de verkeerstechnologie-industrie. Honderden vooraanstaande bedrijven van over de hele wereld presenteren hun nieuwste en beste producten op de beursvloer. Op deze beurs organiseren wij, in samenwerking met de Nederlandse ambassade en het Netherlands Business Support Office, een seminar en matchmaking.

Deelname

Deelname kost € 500 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u € 250 per extra deelnemer. Elke deelnemer meldt zich apart aan.

Het dienstenpakket bevat onder meer netwerkevenementen, individuele matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de Nederlandse ambassade, het Netherlands Business Support Office in Querétaro en RVO.nl.

Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Aanmelden

Meld u aan tot en met maandag 8 oktober.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

RVO.nl, afdeling economische missies
Jos Hermsen
T: 088 042 1078
E: jos.hermsen@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert deze missie in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Mexico, het Netherlands Business Support Office in Querétaro en Connekt.

Zondag 11 november 2018
t/m
Vrijdag 16 november 2018