Heel Drenthe Pitcht: FitAssen

08/11/2019

Lia Kesojan is diëtist en fitnesstrainer.Vanuit haar bedrijf FitAssen begeleidt zij volwassenen en kinderen op weg naar een gezonder leefstijl.

Lia Kesojan

“Ik geef voedingsadviezen en help mensen de juiste keuzes te maken om een gezond gewicht te halen. Voor een gezonde leefstijl is voeding, bewegen en rust belangrijk. Ik ben ook fitnesstrainer, maar mijn focus ligt vooral op voeding. Ik ben afgestudeerd als diëtiste en heb daarnaast de studie Kinderdiëtetiek en kindervoeding gedaan. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je met voeding veel kunt bereiken. Ik zie hoe blij mensen zijn als hun bloedwaarden verbeteren en ze met minder medicatie of insuline toekunnen. Voeding is geen wondermiddel, maar doet veel met je lichaam. Als je daar goed mee omgaat zie je resultaat. In 2014 startte ik mijn bedrijf FitAssen. De Drentse Zaak heeft mij geholpen om mijn bedrijf verder op te bouwen. De cursus ‘succesvol ondernemen’ heeft mij als ondernemer zelfverzekerder gemaakt. Daarnaast heb ik via De gevolgd om mijn website zelf te kunnen aanpassen en updaten.

www.fitassen.nl