Heel Drenthe Pitcht: Yogaplaza Groningen

Marjolein Schaaf is eigenaar vanYogaplaza Groningen. In haar yogastudio in Glimmen geeft zij verschillende vormen van yoga waaronder poweryoga en aerial yoga.

WPDA Marjolein

“Ik had een grote yogastudio in Groningen in een huurpand. Toen ik daar weg moest besloot ik het kleinschaliger weer op te starten. Ik verkocht mijn huis en na lang mooie eigen plek voor mijn yoga- studio. Met hulp van De Drentse Zaak heb ik als parttime ondernemer mijn bedrijf opnieuw opgebouwd. Ik geef onder meer poweryoga en aerial yoga. Poweryoga is een vorm van krachtyoga met niet alleen oefeningen om rustig en lenig van te worden maar ook voor opbouw van spierkracht. Bij aerial yoga hang je in een doek aan het plafond. Doordat je de zwaartekracht opheft doe je de oefeningen op een andere manier en door alle ‘onderstebovenhoudingen’ gebeurt er veel in je lichaam, met je bloedsomloop en met je organen. Aerial Yoga is een veilige vorm van yoga en helpt blessures te herstellen.”

www.yogaplazagroningen.nl