Het Mobile World Congress (MWC) te Barcelona!

16/12/2016

Is uw bedrijf werkzaam binnen de mobiele en IT-sector dan is er nu een  kans om deel te nemen aan een van de belangrijkste bijeenkomsten ter wereld binnen de mobiele en IT-sector: Het Mobile World Congress (MWC) te Barcelona! Nederland is van 27 februari – 2 maart 2017 met een Holland Lounge en een Holland High Tech paviljoen op deze beurs, met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven, aanwezig.

De Holland Lounge is een open concept waarbinnen ieder bedrijf de mogelijkheid krijgt voor exposure. Bij deelname aan de Holland Lounge neemt een bedrijf geen stand af, maar komen ze toch in de‘spot light’. Het Mobile World Congress is hét platform voor bedrijven om producten en diensten op internationaal niveau te profileren, leads te genereren, contacten te leggen, een internationaal netwerk op te bouwen. De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO, de Nederlandse Ambassade, het Netherlands Business Support Office Barcelona en de gemeente Den Haag.

 Speciaal voor alle deelnemers aan deze Holland Lounge zal een programma worden samengesteld, met onder andere matchmaking, presentaties/workshops, netwerkgelegenheden en gratis toegang tot de beursvloer. Reis en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

 

Hoe werkt inschrijving?

Plekken zijn beperkt. Stuur vóór 31 december 2017 een mailtje naar info@nbso-barcelona.com met een korte motivatie waarom uw bedrijf deel zou willen nemen aan  de Holland Lounge & SIB programma op het Mobile World Congres en u hoort midden januari of u bent geselecteerd voor deelname. Bedrijven die voldoen aan onderstaande criteria hebben voorrang in deelname: Wanneer Spanje een nieuwe afzetmarkt is voor het betreffende bedrijf of wanneer het betreffende bedrijf momenteel niet meer dan 25% van haar omzet uit export behaalt.