Ik Ben Drents Ondernemer – bereikbaarheid en dienstverlening t/m 6 april 2020

16/03/2020

De adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer werken tot en met 6 april 2020 zoveel mogelijk digitaal. Alle bijeenkomsten in deze periode worden geannuleerd. Wij volgen hiermee de landelijke richtlijnen van het RIVM die erop zijn gericht om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Onze adviseurs gaan zoveel mogelijk door met hun werkzaamheden, maar werken daarbij vanuit huis. Er vinden geen externe afspraken of bedrijfsbezoeken plaats. Gesprekken en overleggen voeren we wanneer mogelijk telefonisch of via videoverbinding. Was er al een afspraak ingepland met een van onze adviseurs? Dan ontvang je van de collega in kwestie bericht hierover. 

Ik Ben Drents Ondernemer is uiteraard gewoon bereikbaar voor al je vragen via onze reguliere kanalen. Mail of bel ons gerust!

Landelijk crisisnummer coronavirus

Voor vragen over het coronavirus verwijzen we je door naar het landelijke crisisnummer: 0800-1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 20:00. Vanuit het buitenland kan gebeld worden met 0031-20 205 1351.

Coronaloket voor ondernemers

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben samen met de Kamer van Koophandel een loket geopend voor ondernemers met vragen: tel. 0800-2117. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Bij dit telefonisch loket zitten specialisten die kunnen helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is ook te bereiken via https://www.kvk.nl/coronaloket.

We zullen het platform van IBDO de komende weken gebruiken om relevante updates met betrekking tot de coronamaatregelen te delen.

Ondernemersfabrieken

De Drentse ondernemersfabrieken zijn tot en met 6 april beperkt geopend voor deelnemende ondernemers. Er vinden geen bijeenkomsten en stand-ups plaats. Voor meer informatie: https://ondernemersfabriekdrenthe.nl/

Kennispoort Drenthe

De adviseurs van Kennispoort Drenthe volgen dezelfde richtlijnen als Ik Ben Drents Ondernemer. Kennispoort Drenthe is ook via reguliere kanalen bereikbaar voor vragen. Voor meer informatie: https://www.kennispoortdrenthe.nl/nieuws/

Kennispoort Regio Zwolle

Hetzelfde geldt voor de collega’s van Kennispoort Regio Zwolle. Voor meer informatie: https://www.kennispoortregiozwolle.nl/nieuws/kennispoort-regio-zwolle-werkt-tot-en-met-6-april-2020-digitaal/