Impact Café: Impact Financiering

30/03/2021

Wat is impactfinanciering en hoe werkt het? Wat maakt een impactfonds anders dan een andere investeerder? En hoe kom je als impactondernemer aan financiering? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het Impact Café op donderdag 8 april.

In het – online – Impact Café staat in een inspirerende en informele setting – zoals de naam al zegt – impact ondernemen centraal. Sprekers vertellen over uiteenlopende thema’s, maar altijd gerelateerd aan het hoofdonderwerp. Het Impact Café is een initiatief van Impact Noord. Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met  Founded in GroningenFounded in FrieslandIk Ben Drents Ondernemer en het nieuwe Impact Oost.

Wat maakt een impactinvesteerder anders?

Tijdens het Impact Café op 8 april verzorgt Willemijn Verloop (oprichter Warchild, Social Enterprise NL en Rubio) de inleiding op het thema. Wat maakt een impactinvesteerder anders? Waar letten deze fondsen op en hoe meten ze de impact van hun investering? Vervolgens vertellen betrokkenen van de Rabobank Foundation, de NOM en Ik Ben Drents Ondernemer over hoe zij impact ondernemen stimuleren en wat ze voor ondernemers kunnen betekenen.

Mooie voorbeelden

Natuurlijk komen ook ondernemers aan het woord. Mark ter Maat (Koffielust Veenhuizen), Danny Hoendervangers (Square11) en Kim van der Esch (MrChadd) vertellen over hun financieringstraject en hoe zij een financiering wisten te krijgen.

Programma en aanmelden

  • 16:00 Introductie
  • 16:10 Inleiding door Willemijn Verloop
  • 16:30 In gesprek met Rabobank Foundation, NOM en Ik ben Drents Ondernemer
  • 17:00 In gesprek met ondernemers
  • 17:30 Afronding en mogelijkheid tot napraten

Dus ben je op zoek naar financiering of ben je gewoon benieuwd? Meld je dan snel aan:

Aanmelden

Steven Hager

Ook impact ondernemen?

Ben jij een innovatieve ondernemer en heb je hulp nodig bij de financiering van jouw product of dienst? Wil je ook impact ondernemen? Onze adviseur Steven Hager is gespecialiseerd in groeifinanciering en helpt je graag op weg! Neem contact met hem op via steven@ikbendrentsondernemer.nl.