InBusiness panel

10/12/2021

Nederland is een echt handelsland. Export is van groot belang in onze economie. Ik ben Drents Ondernemer vindt het belangrijk om ondernemers te helpen in hun internationale reis. Daarom hebben wij met NLinBusiness het InBusiness panel gelanceerd. Je kunt hierin al jouw wensen, hobbels, meningen, ervaringen en hulpvragen aangeven over jouw reis in internationaal ondernemerschap.  

Bekijk het InBusiness panel

Wat zijn jouw prioriteiten als het gaat om internationaal zakendoen, welke markten zijn het meest interessant en welke diensten zijn voor jou van belang? We willen graag van jou horen wat je nodig hebt zodat we jou optimaal kunnen begeleiden met de juiste partijen, evenementen, informatie en netwerk. Jouw mening telt! 

Het panel bestaat uit ruim 300 ondernemers, in verschillende fases van internationaal ondernemerschap, uit verschillende sectoren en actief op diverse continenten.

Deelname is vrijwillig en altijd anoniem. Panelleden krijgen ongeveer vier keer per jaar een uitnodiging om aan een enquête mee te doen. 

Dus ben jij internationaal actief als directeur, exportmanager, inkoopmanager of business development manager? Meld je dan nu aan voor het InBusiness panel en maak samen met ons het internationaal ondernemerschap laagdrempeliger, leuker en succesvoller!

Aanmelden