innovatie

Aanmelden nieuwsbrief

Innovatie van jouw bedrijf

Jouw onderneming houdt zich bezig met innovatieve producten. Of je bedrijf maakt gebruik van allerlei slimme technologieën. Ontzettend slim, want zo blijf je de concurrenten voor. Maar zitten jouw klanten hier wel op te wachten? En verlopen de trends en ontwikkelingen wel zoals je gepland had? Bij innovaties horen nou eenmaal risico’s. Innoveerders zijn voorlopers. Vernieuwers. Doorpakkers. En juist voor die Drentse doorpakkers zijn wij er.

Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer en bieden je handige tools zodat jij jouw bedrijf verder kunt vernieuwen. Lees hieronder welke tools jou kunnen helpen met het innoveren van je bedrijf. 

Wij zijn er voor de innoveerders. Wij zijn er voor jou! Een idee uitwerken om te innoveren kost meestal geld. Maak jij je zorgen over de financiering van jouw nieuwe producten en/of diensten? Dan is een financiële tegemoetkoming voor jou als innovatieve ondernemer wel prettig. Voor het vraagstuk vernieuwing hebben wij een aantal vouchers beschikbaar, voor het inschakelen van externe kennis om de vernieuwing te kunnen realiseren. Lees eerst goed de voorwaarden. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een voucher?