Smart Factory Tour

Ga mee met de Smart Factory Tour!
Als consortium-partners willen wij van Noord-Nederland dé Region of Smart Factories maken, maar dat kunnen we niet alleen! Daarom nodigen wij andere bedrijven uit onze regio uit om deel te gaan nemen aan de Smart Factory Tour. We zien dit programma als de voedingsbodem voor nieuwe initiatieven (spin-off’s) rond het Smart Factory-thema.

Wat gaan we doen?
De Smart Factory Tour omvat jaarlijks tenminste 4 events over een periode van drie jaar, en daarna zien we wel. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken zijn, thema-bijeenkomsten, cursussen of lezingen. De basis voor het programma is het RoSF Assessment. Alle thema’s uit dit assessment komen in de Smart Factory Tour aan bod, zodat er een totaalbeeld van de Smart Factory ontstaat. Het programma wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. De eerste activiteit is een bezoek aan de Hannover Messe op 25 April.

Voor wie?
De Smart Factory Tour is bedoeld voor Noordelijke bedrijven die actief aan de slag willen met het Smart Factory-concept. We mikken op:

  • bedrijven die zelf produceren of daarvoor toeleveranciers inschakelen, in de maakindustrie en de procesindustrie;
  • bedrijven die producten ontwikkelen voor zichzelf of voor anderen
    OEM-bedrijven en toeleveranciers;
  • Bedrijven die technologie (producten, kennis, diensten) leveren aan productiebedrijven, ook uit de IT, online/creatieve sector.

Voorwaarden en kosten
De Smart Factory Tour wordt gefinancierd vanuit het RoSF-project. Behalve eventuele out of pocket kosten, is de deelname kosteloos. Bedrijven moeten zich wel inschrijven als deelnemer. Het is niet mogelijk om éénmalig aan een event deel te nemen, maar wel om later in te stromen. We willen een actieve community opbouwen, dus rekenen erop dat deelnemers aan zoveel mogelijk onderdelen meedoen en actief nadenken over wat zij binnen dit programma willen bereiken.

De Smart Factory-Tour wordt georganiseerd door het RoSF-projectteam. Contactpersoon is Hans Praat van de NOM. Meedoen? U kunt zich hier aanmelden:
Aanmeldformulier RoSF netwerk