Innovatiewerkplaats – Ondernemen met Techniek

20/11/2018

Je staat voor een uitdaging waar je niet 1-2-3 zelf een antwoord op weet, je hebt een idee en vraag je af of het beter of anders kan, je wilt samenwerken aan de toekomst van je bedrijf met enthousiaste jonge mensen uit de regio.  Enkele redenen om deel te nemen aan de Innovatiewerkplaats “Ondernemen met Techniek”.

In de innovatiewerkplaats werken ondernemers samen met studenten en docenten/onderzoekers van MBO en HBO aan projecten die uitmonden in producten en processen van de toekomst. Het begint met jouw vraag, jouw idee, jouw uitdaging Dit bespreek je vooraf met een van de contactpersonen. In overleg met jou stellen wij een panel samen aan wie jouw vraag wordt voorgelegd. Met een selectie uit de antwoorden en oplossingen gaan studenten en onderzoekers -in nauw overleg met jou- aan de slag met als eindresultaat een innovatie voor jouw onderneming.

De Innovatiewerkplaats “Ondernemen met Techniek” is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen in samenwerking met het Drenthe College, Ondernemend Assen, de gemeente Assen en wordt door de provincie Drenthe ondersteund in het programma Ik ben Drents ondernemer.

Jij bent ondernemer in Drenthe en wilt meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Eti de Vries (coördinator IWP van de Hanzehogeschool), iwpassen@org.hanze.nl  of Léon van Nisselroy (ondernemersadviseur Ik ben Drents ondernemer), leon@ikbendrentsondernemer.