Interesse in circulair ondernemen? Volg de webinar

20/01/2021

Iedere mkb’er kan circulair ondernemen. Want het is een kwestie van gewoon doen! Wil jij weten hoe je kunt beginnen met circulair ondernemen en tegelijk leren van de aanpak van andere mkb’ers? Geef je dan op voor onze speciale webinar op woensdag 3 februari.

Tijdens de week van de Circulaire Economie nemen Rogier Eenkhoorn (Kennispoort Regio Zwolle & Ik Ben Drents Ondernemer) en John Bakker (Ondernemershuis voor het Vechtdal) je mee in de kansen en mogelijkheden die circulair ondernemen biedt. In een circulaire economie worden grondstoffen en producten oneindig hergebruikt zonder verlies van kwaliteit. Ze worden in de kringloop gehouden, waardoor afval verleden tijd is.

Kansen en voordelen

Dat lijkt misschien lastig, maar er zijn al volop mogelijkheden waarmee jij circulair kunt ondernemen. Want circulair ondernemen biedt kansen en voordelen. Verschillende bedrijven in de regio gingen je al voor. Tijdens de webinar delen we deze voorbeelden en vertellen we meer over die kansen en voordelen.

Klaar voor de toekomst

Rogier Eenkhoorn en John Bakker nemen je mee in de wereld van circulair ondernemen en laten ook zien waar je meer informatie, verdieping en handige tools kunt vinden. Zo kun jij morgen al aan de slag met het klaar maken van jouw bedrijf voor de toekomst.

Aanmelden

De webinar op woensdag 3 februari duurt van 15.30 uur tot 16.20 uur. Aanmelden kan via onderstaande knop. Tijdens de webinar is uiteraard ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Deze kun je doorgeven via de chat.

Aanmelden