Internationaal vraagstuk? Doe mee aan het Exportise Talent programme

08/12/2020

Binnen twee maanden een helder advies bij jouw internationale vraagstuk? Het Exportise Talent programme is een initiatief van Hanzehogeschool Groningen. Met het gratis programma vergroot je in zes tot acht weken jouw kennis van nieuwe markten. Tegelijkertijd helpen studententeams van de opleiding Bedrijfskunde je met jouw vraagstuk.

Het traject is bedoeld voor zowel ondernemers in de oriënterende fase, als voor ondernemers die toetreding tot nieuwe markten overwegen. Terwijl studenten de kans krijgen hun kennis toe te passen in de praktijk, krijg jij een adviesrapport en -presentatie. Natuurlijk wordt het traject begeleid door betrokken experts als vakdocenten en SIB-coaches.

De voertaal van het Exportise Talent programme is Engels. Het programma duurt zes tot acht weken en bestaat uit een kick-off, drie vraag- en antwoordsessies en een adviespresentatie. Het Exportise Talent programme begint in februari 2021 en duurt tot en met april 2021.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Bel of mail dan met Bernoud Jonker (06-20301010/ b.a.j.jonker@pl.hanze.nl) of Bas Baalmans (06–22494353/b.s.baalmans@pl.hanze.nl). Deelname is gratis.

Han-Smidt

Heb jij ook internationale ambities? En wil jij met jouw bedrijf de Internationale markt op? Ga eens in gesprek met onze adviseur Han Smidt. Stuur een e-mail naar han@ikbendrentsondernemer.nl en lees hier alvast meer over ondernemen in het buitenland.