Jacht naar nieuwe Drentse Onderneming van het Jaar is geopend!

21/04/2020

Afgelopen week heeft erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – via een online Kick-off meeting de officiële inschrijving van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2020 geopend. Niet zoals gebruikelijk bij de winnaar van het afgelopen jaar – Avitec uit Nieuw Buinen – in huis, maar via een online meeting met jury, sponsors, bestuur, vertegenwoordigers van de Drentse gemeenten en oud-genomineerden. Bij deze ongewone tijd horen immers ongewone maatregelen. Maar de verkiezing gaat wèl door!

Onderneming inschrijven

Juist in deze tijd is het goed om de ondernemers te blijven steunen.  Juist nu is het goed om de campagne voor de Drentse Onderneming van het Jaar ‘gewoon’ te starten, net als andere jaren. En deze ondernemingen het podium te geven dat ze verdienen. Uit ruim 40.000 Drentse ondernemingen gaat de jury ook dit jaar weer dat ene pareltje filteren. In de zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar 2020, zoekt de jury naar bedrijven die door hun inzet, innovaties, maatschappelijke betrokkenheid, beleid en strategie boven het maaiveld uitsteken.

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar​ wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. De prijs onderstreept het belang van goed ondernemerschap, voor zowel de economie als de werkgelegenheid in Drenthe.

Parels gezocht

Tot vrijdag 5 juni kunnen succesvolle Drentse bedrijven worden voordragen, of natuurlijk de eigen organisatie worden aangemeld.  Alle aanmeldingen worden door een vakkundige jury eerst gecontroleerd op harde criteria. In juni nomineert de jury uit alle aanmeldingen 10 bedrijven. Deze nominatieavond vindt, onder voorbehoud, plaats op 28 september 2020. De finale vindt plaats op donderdagavond 24 november 2020 in Theater de Ogterop in Meppel. Inschrijven kan via onderstaande button.

Onderneming inschrijven