Jan Versteegh presenteert de YBA Groningen (27 maart)

12/03/2018

Dit wordt een zinderende kick-off van de vijfde editie van de Young Business Award (YBA). In Martiniplaza neemt televisiester Jan Versteegh ons mee in de top van de Nederlandse startupscene. De BN’er heeft zichzelf (als inspirerend voorbeeld) de afgelopen jaren opgewerkt van gymleraar tot een van de bekendste televisiepresentatoren van Nederland. Afgelopen zaterdag werd bekend dat Versteegh Nederland maandenlang in de ban heeft gehouden door zijn rol in het tv-programma ‘Wie is de Mol’. Dat door miljoenen Nederlanders bekeken wordt. Hier wist hij al zijn medekandidaten en de prijzenpot als ‘de mol’ flink te saboteren. Als dat maar goed komt met onze prijzenpot van maar liefst 15.000 euro.

Aanmelden als bezoeker YBA Groningen (27 maart)

Tijdens de YBA Groningen strijden de zes startups: HotelchampMr. ChaddMy Data FactoryStorro, Tilledmedia en We4Sea om een YBA finale-ticket. Elke halve finalist heeft slechts 60 seconden de tijd om iedereen te overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt onze kritische jury onder leiding van Top Dutch campagneleider Gerard de Boer de regie voor acht minuten over. Aan het einde van de avond maakt gedeputeerde Patrick Brouns de eerste twee YBA finalisten bekend.

Programma YBA Groningen
19:00 uur inloop
19:30 uur Kick-off by Jan Versteegh
21:00 uur Start netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten door gedeputeerde Patrick Brouns

Het bezoeken van de YBA Groningen is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Aanmelden als bezoeker kan gratis via de onderstaande button.
Let op: er zijn nog minder dan 80 bezoekerstickets beschikbaar voor de YBA Groningen.

Aanmelden als bezoeker YBA Groningen (27 maart)