Jandino opent PD Drenthe!

07/02/2019

De PD Drenthe is op 16 april hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Niemand minder dan Jandino Asporaat komt dit jaar de Drentse ondernemers inspireren. Het belooft een energieke en humoristische kick-off van het grootste ondernemersevent van de provincie te worden.

Of het nu in de showbizz, televisie-, film- of cabaretwereld is; Jandino Asporaat gaat als een speer. Zijn programma’s trekken grote kijkcijfers, zijn Bon Bini Holland 2 was de best bezochte film van 2018 en hij verkoopt Ahoy uit met zijn voorstellingen. Maar het succes is Jandino niet aan komen waaien.

Opgegroeid in armoedige omstandigheden op Curaçao, verhuisde hij op zijn elfde, met zijn familie naar Rotterdam. Hij haalde zijn VMBO diploma en ging werken in de bouw. Nadat hij zich aanmeldt bij een jongerentheater in Rotterdam, begint zijn succesverhaal. Via het theater en televisieoptredens bij Jörgen Raymann komt zijn carrière in een stroomversnelling.

Jandino kan heel gepassioneerd vertellen over zijn levenservaringen. Hij deelt zijn verhalen graag en doet regelmatig inspiratiesessies voor ondernemers, maar ook op scholen en zelfs in TBS Klinieken. In zijn presentaties vraagt hij zich af wat succes nou eigenlijk inhoudt. PD Drenthe

De PD Drenthe is het grootste ondernemersevent van de Provincie Drenthe. Op 16 april komen ondernemers samen in DNK Assen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Er wordt een combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops en netwerkpleinen