Jonggebruikt leasen bij Mobility Service Nederland: Slim, snel en scherp

16/08/2018

Slim, snel en scherp. Dat slaat op de mkb’er die jonggebruikte auto’s least. Mobility Service Nederland ziet steeds meer mkb’ers en medewerkers met jonggebruikte leaseauto’s wegrijden. Het biedt enorm veel voordelen: je beschikt snel over een mooie, jonge leaseauto (maximaal 1 jaar oud) die zeer rijk is uitgerust. En dit allemaal ook nog eens voor een scherpe prijs. 

Mobility Service Nederland is een merk- en dealeronafhankelijke leasemaatschappij, gevestigd in een monumentaal pand in Eelde. De leasemaatschappij viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Met zo’n 35 medewerkers helpt Mobility Service Nederland klanten als MKB-ers en detacheringsbureaus met hun mobiliteitsvraagstuk.

Naast jonggebruikte auto’s, is het bedrijf gespecialiseerd in elektrisch rijden. Met het online label Mobility Service Electric (zakelijkelektrischleasen.nl) wil de leasemaatschappij, als voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit, het elektrisch rijden nog aantrekkelijker en efficiënter maken voor zakelijke rijders. De experts van de leasemaatschappij staan iedere dag klaar om een persoonlijk advies over het aanbod en de mogelijkheden hierin te geven.

Maatwerk, persoonlijk advies en de klant staan voorop bij de leasemaatschappij. Het bedrijf heeft allerlei experts in dienst, om klanten snel en adequaat te kunnen helpen met de juiste mobiliteitsoplossing. Klanten moeten zich immers focussen op de groei van hun bedrijf.

Voor de financiering is onlangs Mobility Service Finance opgericht: een volledig digitaal financial lease concept, waarmee ondernemers uitsluitsel krijgen over hun aanvraag. Ook daarmee loopt het Eelder bedrijf voorop.

Met al deze kwaliteiten is Mobility Service Nederland er bij uitstek voor de slimme ondernemer die snel en eenvoudig één of meer auto’s wil leasen en de scherpe financiering meteen er bij wil regelen. Maurice de Vries en Pieter Boutsma staan ondernemers uit de regio graag te woord, in of vanuit het schitterende historische pand tegenover Groningen Airport Eelde.

www.mobilityservice.nl

21 mobility1
Maurice de Vries.

 

 

21 mobility2
Pieter Boutsma.

21 mobility4

Foto’s en Tekst: Noordbizz.nl