Kamperend op het vliegveld je startup kickstarten! (JA DAT KAN ECHT!)

13/06/2017

Iedereen kan een bedrijf of startup beginnen. Je hebt alleen de juiste tools en setting nodig. Daarom halen we nu al voor de negende keer Startup Weekend naar deze bruisende startupstad van het Noorden. Deze editie van 16, 17 & 18 juni wordt extra vet, want we maken er een Startup Weekend Summer Camp van! En nee, niet op een kneuterige camping, maar recht achter de landingsbaan in de oude, pas gerestaureerde, Rijksluchtvaartschool van Groningen Airport Eelde! Hoe tof is dat!

In drie dagen leer je super veel nieuwe mensen kennen (misschien wel je toekomstige businesspartner), maak je een ondernemingsplan door middel van Lean startup methodes en word je gecoacht en geholpen door lokale en internationale coaches. Je mag zelf ideeën voor je nieuwe startup pitchen op vrijdag, maar je mag ook bijdragen aan het realiseren van andermans idee. Op zondag presenteer je je businessplan en prototype voor een professionele vakjury en wie weet heb je op maandag de start gemaakt van je eigen onderneming.

Het event is voor iedereen. Van student tot pensionado, van ondernemer tot programmeur. Zo kom je dus vrijdagmiddag binnen met een idee of probleem en ga je zondag niet alleen weg met een nieuw bedrijf en prototype maar ook met 50 nieuwe vrienden. Tussen alle serieuze momenten en het harde werken in, is er tijd voor een lekker koud biertje, een knus kampvuur, kekke buitenactiviteiten en goed eten. Wij zullen zorgen dat je niks te kort komt. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een slaapzak, luchtbed en je gear (laptop, drone, camera, wat jij maar nodig denk te hebben).

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan de Facebookpagina van Startup Weekend Groningen, of koop gelijk je tickets via startupweekendgroningen.eventbrite.nl.