Kansen voor ondernemers: Jordanië biedt vele mogelijkheden.

17/05/2017

De Nederlandse ambassade in Jordanië signaleerde recent kansen voor Nederlandse ondernemers. Vooral in de sectoren chemie (cosmetica en plastics), elektronica & engineering en houten meubels. Vanaf 18 mei bezoekt de Duitse handelsexpert Bernhardt Nederland om Nederlandse ondernemers te vertellen over de kansen in Jordanië.

Bernhardt is een ervaren handelsexpert met veel connecties bij Jordaanse bedrijven. Hij kan voor Nederlandse bedrijven zakenpartners identificeren uit het Jordaanse bedrijfsleven. Tijdens zijn bezoek krijgen Nederlandse bedrijven de kans om een uur met hem te praten over hun specifieke kansen. De gesprekken vinden plaats bij brancheverenigingen en bij bedrijven op locatie.

Uitgaande missie

Het bezoek van Bernardt wordt georganiseerd door de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse Ambassade te Amman. Later dit jaar volgt waarschijnlijk een uitgaande missie naar Jordanië. Die missie is bestemd voor Nederlandse ondernemers die producten willen importeren uit Jordanië.

Meer informatie en aanmelden

Nederlandse Export Combinatie
Wendy Bakker of Sylvia van der Horst
T 033 433 0131