Kijk de webinar Corona vs ondernemerschap terug

13/10/2020

Corona heeft veel veranderd, ook in het ondernemerslandschap. Tijdens de webinar ‘Corona vs Ondernemerschap’ vertelden drie leden van Ondernemend Assen over de invloed die de coronacrisis heeft op hun bedrijf én hoe zij hier ondanks de tegenslag een positieve wending aan hebben gegeven. Laat je inspireren en bekijk de webinar terug!

De coronacrisis treft iedereen, maar de ene ondernemer harder dan de andere. Wat doe je als een groot deel van je inkomsten ineens wegvallen? Ondernemen! En dus bedachten verschillende Asser ondernemers een plan B. Zo ontwikkelde Willem Everts (DIA Licht, Geluid en Beeld) een registratiesysteem voor de nazomerkermis, ging het bedrijf van Leon den Hertog (Klok Onderhoud- en Afbouwgroep) ook extra duurzame daken aanleggen en bedacht Levi Vandenberg (Boekjeplekje) de Drentse en Groningse schatten.

Vernieuwde businessmodellen

In de webinar vertellen de ondernemers meer over hoe ze op deze ideeën kwamen, delen ze hun verhaal en geven ze advies. Ook komen onderwerpen aan bod als financiering/geldzaken, vernieuwde businessmodellen, personeel en ‘Klaar voor de volgende crisis’.

Benieuwd naar de verhalen? Bekijk de webinar hieronder terug:

Leon van Nisselroy

Heb jij een organisatievraagstuk of wil je eens sparren met een adviseur met veel kennis en ervaring en een uitgebreid netwerk? Ga in gesprek met Léon van Nisselroy! Stuur hem gerust een e-mail via leon@ikbendrentsondernemer.nl.