Kijk de webinar Nieuwe gasten, nieuwe kansen terug

06/10/2020

Kijk de webinar Nieuwe gasten, nieuwe kansen terug

Hoe zorgen we ervoor dat (nieuwe) gasten ook de komende jaren weer naar Drenthe komen? Die vraag stond centraal tijdens een speciale webinar voor recreatieondernemers. Heb je de webinar over de kansen van goede aftersales gemist? Bekijk hem dan hieronder terug! 

Aftersales kan ervoor zorgen dat nieuwe en al bestaande gasten blijven terugkomen. Maar wat is aftersales precies? Hoe kun je dit toepassen? En met welke regels heb je te maken? Tijdens de webinar vertelde Maria Boelens van trainingsbureau Triple Blended over hoe je op een eenvoudige manier zelf een plan kunt opstellen om actief met aftersales aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de webinar hieronder terug.

Hulp nodig? Denk aan het Recreatie Expert Team

Ben jij mkb-ondernemer in de logiesverstrekkende horeca en (dag)recreatie? En zorgt de coronacrisis ook voor jou voor veel nieuwe en soms flinke uitdagingen? Meld je dan aan voor het Recreatie Expert Team, een initiatief van de Provincie Drenthe, RECRON, Gastvrij Drenthe en Recreatieschap Drenthe. De experts kijken graag samen met jou naar jouw bedrijf- en bedrijfsvoering, een nieuw bedrijfsmodel of de financiƫle situatie van je bedrijf.

Meer lezen over het Recreatie Expert Team

Deze webinar werd georganiseerd door Marketing Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer.