Kijk hier onze webinar Zakendoen met Duitsland terug

23/09/2020

Beter een goede buur, dan een verre vriend toch? Benieuwd of er ook voor jouw bedrijf kansen liggen op de Duitse markt? En hoe je dit juridisch en fiscaal het beste kunt regelen? Allemaal vragen die aan bod kwamen tijdens de webinar ‘Zakendoen met Duitsland’. Gemist? Gelukkig kun je de webinar nu terugkijken.

Plannen om uit te breiden en de Duitse markt te veroveren? Ook tijdens de coronacrisis draait de Duitse economie op volle toeren. Dat biedt perspectief voor Nederlandse ondernemers. Toegang tot de Duitse markt levert je ruim 82 miljoen potentiële klanten op. Maar hoe ontsluit en bewerk je de markt zo goed mogelijk? Kies je dan voor een handelsagent, een vertegenwoordiger of een eigen Duitse vestiging? En waar moet je aan denken op juridisch en fiscaal vlak?

In de webinar ‘Zakendoen met Duitsland’ werden de verschillende vormen van afzetkanalen besproken en ging het over het bewerken van de Duitse markt. GO4EXPORT en advocaten van STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater vertelden alles over hoe jij zaken kan doen met ons grootste buurland. Je kunt de webinar hieronder terugkijken.

Han-Smidt

Heb jij ook internationale ambities? En wil jij met jouw bedrijf de Duitse markt op? Ga eens in gesprek met onze adviseur Han Smidt. Stuur een e-mail naar han@ikbendrentsondernemer.nl en lees hier alvast meer over ondernemen in het buitenland.