Koningin Máxima bij de bijeenkomst “Groeien in het Noorden”.

10/10/2017

Exclusieve bijeenkomst voor ambitieuze ondernemers in Noord-Nederland.

Afgelopen maanden met enkele Kamer van Koophandel collega’s en NLGroeit adviseurs hard gewerkt aan de bijeenkomst “Groeien in het Noorden” op 14 november in IJsstadion Thialf in Heerenveen. We zijn dan ook trots te kunnen vermelden dat Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig is en deelneemt aan enkele rondetafelgesprekken met groei-ondernemers die hun ervaringen delen. Koningin Máxima is aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Invitation only

Groeien in het Noorden is gericht op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers. Dit exclusieve groei-event is invite only en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij een Noord-Nederlandse groei-ondernemer (met een omzet van minimaal € 1 mln.) en wil je er graag bij zijn meld je dan aan.

Groeien in het Noorden is een exclusief en informeel event dat volledig gericht is op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers. Jij zit aan tafel met topondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo jouw groei te kunnen versnellen. Er wordt aandacht besteed aan de groeiuitdagingen van ondernemers: het vinden van de juiste mensen, internationalisering, innoveren, leiderschap, strategie. Kortom: kennis en vaardigheden die je als ondernemer zelf nodig hebt om je bedrijf verder te laten groeien.

Uitgebreide informatie over het programma en aanmelden: http://bit.ly/2gf7XQN

Agenda van Het Koninklijk Huis met aankondiging van het bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima aan “Groeien in het Noorden”: http://bit.ly/2geLGm6