Hoe voer je lastige gesprekken?

05/02/2019

Effectief communiceren is belangrijk binnen een onderneming. Je hebt baat bij goede, duurzame klantrelaties en je wilt als ondernemer dat de communicatie in je organisatie soepel loopt. Toch zijn er vaak genoeg lastige gesprekken. Gesprekken waar je tegen op kan zien of waar je medewerkers mee kunnen worstelen. Denk aan vragen als. Hoe ga ik om met weerstand in een gesprek? Hoe kan ik een ander motiveren? Hoe geef ik slecht nieuws? Hoe ga ik om met een medewerker/collega wiens gedrag in mijn allergie zit?


De kracht van gesprekscoaching
Ga je met mij in zee, dan gaan we één op een aan de slag, met voor jou lastige gesprekken. Om daar meer inzicht en grip op te krijgen. Ook gaan we daadwerkelijk gesprekssituaties oefenen. Zo krijg je meer zicht op je kwaliteiten en valkuilen en leer met je valkuilen om te gaan. Daarmee vergroot je je effectiviteit en je zelfvertrouwen. Gesprekscoaching is een krachtig middel om je gesprekstechnieken te verbeteren en flexibel te reageren in diverse gesprekken. Je leert sterker te staan in samenwerking met anderen en in verschillende overleg- en werksituaties. Voor medewerkers in organisaties heb ik een voordelige strippenkaart ontwikkeld.

Wie is Lucienne?
Naast gesprekscoach kun je mij ook inzetten als trainingsacteur. Ik ben gespecialiseerd in het spelen van rollen binnen leersituaties, bij een training, assessment of coaching traject. Sinds 2005 ben ik begonnen met mijn bedrijf L-Act. Ik ben gevestigd in Assen en werk met name in Noord- en Oost Nederland. Ik ben gericht op het ontwikkelen en in de kracht zetten van mensen. Van oorsprong ben ik dramatherapeut en heb vijftien jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Ik heb mij verder geschoold door theater- en communicatie cursussen en door een NLP practioner- en master opleiding te volgen.
Nieuwsgierig ? Neem gerust contact op of ga voor meer informatie naar: www.luciennescholten.nl