De laatste halve-finale van de Young Business Award in de Tamboer te Hoogeveen

01/05/2017

Morgenavond is de laatste halve-finale van de Young Business Award 2017. De zes halvefinalisten: ‘Watermelon MessengerInklessMedia Distilleryplugify, CC Diagnostics en Storage Share‘ (die gezamenlijk al voor 2,9 miljoen euro groeigeld ophaalden) vertellen hier hoe ze met hun startup de wereld gaan veroveren.

De halve-finalen in theater De Tamboer gaat een avond vol innovatief ondernemerschap worden die u niet snel zult vergeten. Onder leiding van dagvoorzitter Tom Coronel (bekend van de Dakar) wordt u mee genomen in de race om de ‘meest veel belovende startup van Nederland’. Het wordt een race tegen de klok. Elke startup heeft slechts zestig seconden de tijd om u met een elevator pitch te overtuigen van zijn of haar startup. Na de pitch krijgt elke startup acht minuten de tijd om zoveel mogelijk kritische vragen van de jury (én van u als publiek) te beantwoorden. Twee van de zes startups keren huiswaarts met een finale-ticket op zak.

De inloop van de halve-finale morgenavond start om 19:00 en het programma zelf begint om 19:30. Het bezoeken van het startupevenement is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Laat u uzelf uitdagen door de meest innovatieve startups van Nederland? Klik dan op de onderstaande link om uzelf aan te melden als bezoeker.
www.youngbusinessaward.com/evenementen/semi-finale-hoogeveen/

Wij hopen u morgenavond te mogen verwelkomen in theater De Tamboer in Hoogeveen (Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen).