Maak kennis met de accountmanagers Economische zaken van de gemeente Assen

16/07/2019

Hester, Gert-Jan en Miranda zijn de accountmanagers Economische Zaken van de gemeente Assen. Zij helpen ALLE ondernemers: grote, kleine en zij die alleen nog met een idee rondlopen. Ook beantwoorden zij ALLE vragen. Uiteraard weten zij niet elk antwoord, maar met 600 collega’s en een heel groot netwerk komen ze een heel eind. De drie verbinden, leggen lijntjes en introduceren jou in hun netwerken. Zij brainstormen graag met je om jouw business te verstevigen. Wie van de drie sluit het meest bij jou aan en kan jou het beste helpen?

Miranda Kamphuis

“Door mijn ervaring in het bedrijfsleven én bij de overheid begrijp ik beide werelden en het vakjargon. Heel waardevol voor mij als accountmanager binnen de overheid. Ik vervul een brugfunctie tussen de gemeente en de ondernemer en vind het belangrijk om als accountmanagers Economische Zaken ondernemers te helpen bij de bedrijfsvoering. Dit door met goede adviezen te komen waardoor de prestaties van de ondernemer verbeteren. Vanwege mijn internationale achtergrond en studie aan de RUG, ben ik goed thuis in het internationale bedrijfsleven. Daarnaast richt ik mij op de maakindustrie, ICT, zakelijke dienstverlening en de zorgeconomie met innovatie als aandachtsgebied.”

“Het mooie aan mijn werk is dat het heel divers is. De ene keer spreek ik
met een starter over zijn idee voor een bedrijf, dan zit ik met een ondernemer aan tafel die aangeeft niet meer met zijn compagnons door een deur te kunnen en dan ben ik weer met een bedrijf in gesprek over uitbreiding en welke wet- en regelgeving en subsidies van toepassing zijn. Mij kun je benaderen voor de zakelijke dienstverlening, ICT, productiesector, alsmede de aandachtsgebieden MVO en koppeling tusse onderwijs en ondernemers. Door mijn achtergrond Facility Management en twintig jaar ervaring als accountmanager Economische Zaken weet ik dat het heel belangrijk is om te weten wat de vraag achter de vraag is.”

“Omdat mijn persoonlijke leerbehoeften niet aansloten op ons onderwijssysteem ben ik na het behalen van mijn propedeuse gaan leren in de praktijk. En ik ga nog iedere dag naar de Hogeschool van het Leven. Mijn motto is: Je hebt niet alles in de hand, maar ik weiger ongelukkig te zijn. Denk je dat het tegenzit? Denk dan opnieuw! Ik vind het mooi om mensen bewust te maken. Wil je dat het Asser centrum gevuld blijft? Spendeer dan daar je geld! Ook word ik blij van het helpen van mensen wat resulteert in een glimlach en een stuk positiviteit. Daar wordt het leven en het contact met anderen zoveel leuker van! Mijn aandachtsgebieden zijn binnenstad, retail en vrijetijdseconomie.“