Mastertraject Online Ontmoeten

21/04/2020

Webinars, online trainingen en online vergaderen. In de huidige coronacrisis kunnen we elkaar vaak niet meer fysiek ontmoeten. Dus moeten we in rap tempo bekwaam worden in elkaar online ontmoeten. Daarom bieden wij samen met 360talk jou als Drents ondernemer het mastertraject Online Ontmoeten.

Tijdens het tweedelige mastertraject Online Ontmoeten leer jij van een viertal deskundigen welke technieken je het beste kunt inzetten om gesprekken soepel en doeltreffend te laten verlopen. Hoe je de leiding tijdens een online vergadering neemt. Leer je hoe informatieoverdracht online werkt en leer je de perfecte onlinestrategie om jouw doelen te behalen.

Het mastertraject Online Ontmoeten bestaat uit twee verschillende sessies en wordt (uiteraard) online aangeboden. De eerste sessie is dinsdag 28 april en start om 16.00 uur. De tweede sessie is een op 6 mei op hetzelfde tijdstip. Ik Ben Drents Ondernemer biedt dit mastertraject gratis aan. Er is plaats voor maximaal veertig ondernemers. Wil je gebruik maken van dit aanbod meld je dan hieronder aan. (Let op: gezien het beperkte aantal plaatsen kan het zijn dat we een selectie moeten maken).

Deelnemen Mastertraject online ontmoeten