Met Strating Dilling Kantoorinrichting klaar voor de toekomst

17/01/2020

Strating Dilling Kantoorinrichting uit Assen zorgt sinds 2006 voor een gezonde en comfortabele werkplek. Eigenaar Hans Strating Dilling: “Vitaliseren, concentreren, communiceren en inspireren zijn de vier aandachtsgebieden waar wij ons op richten. Met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij een kantoorconcept dat zowel bij hen als bij de manier van werken nu en in de toekomst past.”

“Ik ben er best trots op dat wij landelijke bedrijven als de Rabobank, Scania en KWS als klant hebben” vertelt Hans Strating Dilling, om eraan toe te voegen. “Maar ik ben net zo blij met lokale bedrijven waar wij de inrichting van hebben verzorgd zoals Lamberink Makelaars, IT Lions, Hunebouw, Combidrain en Autotrust waar wij nu zijn.”

Meedenken
Autotrust is gevestigd op bedrijventerrein Werklandschap Assen-Zuid. Strating Dilling verzorgde hier de kantoorinrichting. “Autotrust ontwikkelt garantie- en onderhoudsprogramma’s voor importeurs, merkdealers en autobedrijven. Of het gaat om occassiongaranties van een individueel autobedrijf of de invulling van het garantieprogramma van een merkdealer, Autotrust denkt graag mee. Dat is ook onze manier van werken. Van offerte tot uitlevering en montage zijn wij betrokken. Wij visualiseren het ontwikkelde concept met 2D en 3D animaties en tekeningen die de klant tegenwoordig op zijn telefoon of tablet ontvangt. Wij ontzorgen de klant volledig en zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij hebben kennis van de markt en mogelijkheden. Wij leveren niet alleen kant en klare producten, maar onze toegevoegde waarde zit vooral in een stuk creativiteit in het meedenken in oplossingen.”

Vitaliseren, concentreren, communiceren en inspireren
“Wij stimuleren bewegen op kantoor. Bij Autotrust hebben wij bijvoorbeeld
elektrische zit-sta bureaus met een unieke uitsparing voor de armondersteuning geleverd. Een ander voorbeeld: Bureaustoelen met een open heuphoek waarop je hoger zit waardoor minder druk op de wervelschijven en rug ontstaat. Een ware zitrevolutie. Ook hoog zittend en staand vergaderen is trending en bewezen efficiënter. We leveren tafels waaraan deelnemers zowel kunnen staan als hoog kunnen zitten. Voor een rustige werkomgeving en een open kantoorbeleving leveren wij de juiste verlichting en akoestische wandschilderijen.

Duurzaam
Wij zijn MVO-gecertificeerd, maar belangrijker is dat wij ons echt verantwoordelijk voelen voor het milieu. Duurzaamheid is onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor goede gezondheid en welzijn, een van de Sustainable Development Goals (SDG). Samenwerking in de regio vinden wij een vanzelfsprekendheid. Wij zoeken zoveel mogelijk leveranciers in de omgeving om transportafstanden zo kort mogelijk te houden. Wilt u ook het productief welzijn verbeteren op kantoor bel ons gerust voor advies.

Noordbizz artikel