Minor Accountmanagement

07/12/2021

Algemene informatie 

Wil jij graag nieuwe potentiĆ«le klanten bereiken, maar heb je geen tijd om hier concreet mee aan de slag te gaan? Dan is meedoen aan de minor accountmanagement van NHL Stenden wellicht iets voor jou. In deze minor gaat een groep van studenten een analyse maken van een nog niet aangeboorde klantgroep voor jouw bedrijf, een profiel opstellen van deze klantgroep en gaan ze in afstemming met jou aan de slag met het concreet benaderen van deze klantgroep. 

Praktische informatie 

De minor vindt plaats tussen februari 2022 en juni 2022. Gedurende deze periode van een half jaar wordt door de studenten regelmatig contact gezocht met jouw bedrijf. Gemiddeld ben je ongeveer 2 uur per week kwijt aan het informeren van de studenten. Je levert voornamelijk bedrijfsinformatie en eerder verzamelde gegevens aan en je geeft feedback op de ontwikkelde materialen en behaalde resultaten. 

Welke bedrijven kunnen meedoen? 

Het maakt voor de samenwerking niet uit in welke sector jouw bedrijf zich bevindt. Het is wel belangrijk dat:

– Jouw bedrijf een product aanbiedt en geen dienst

– Jouw bedrijf al wat groter is en een eigen salesverantwoordelijk of salesafdeling hebben

– Jouw bedrijf een commercieel bedrijf is en geen stichting of overheidsorganisatie 

Wil je meedoen?

Stuur dan even een mailtje naar marlies@ikbendrentsondernemer.nl waaruit blijkt dat je interesse hebt in de minor marketing intelligence. Marlies zal dan even kort contact met je opnemen om wat meer te horen over jouw bedrijf. Eventuele vragen kunnen ook via dit mailadres worden gesteld. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0682332059.