MKB!dee: het beste idee voor leren en ontwikkelen

04/01/2021

Goed geschoold personeel; het kan lastig zijn om ze te vinden. Óf ze te houden. Herkenbaar? Dat is niet gek, want het is een knelpunt van veel ondernemers. De subsidieregeling MKB!dee helpt ondernemers om te investeren in scholing en ontwikkeling van personeel.

Bedrijven die een innovatieve oplossing bedenken voor het bijscholen van hun personeel maken kans op een financiële bijdrage van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Ondernemers met een bedrijf tot 250 medewerkers kunnen een subsidieaanvraag doen.

In totaal ontvingen al 61 projecten een bijdrage. Heb jij ook een goed MKB!dee voor de scholing van personeel? Je kunt tot 19 januari 2021 een aanvraag indienen.

Wil je meer weten of inspiratie opdoen? Op de website van MKB!dee is informatie en zijn verschillende mooie voorbeelden te vinden. Ook in het speciaal uitgebrachte magazine kun je meer lezen over MKB!dee.

Lees meer

Floortje van Aken

Wil jij meer weten over MKB!dee of heb jij andere vragen? Neem dan contact op met onze adviseur Floortje van Aken via floortje@ikbendrentsondernemer.nl