Naaiatelier & Reparaties Maribel

23/04/2019

Maribel Gonzalez Ruiz komt uit Peru, studeerde modedesign en werkte als designer in een fabriek voor bedrijfskleding. Toen zij drie jaar geleden voor zichzelf begon was de keuze snel gemaakt: een naaiatelier!

“Negen jaar geleden bracht de liefde mij naar Nederland. Toen mijn kinderen naar school gingen ben ik in de Naobershop in Assen mijn eigen zaak begonnen. Zoals de naam Naaiatelier en Reparaties Maribel al zegt begon ik alleen met het maken en repareren van kleding. Ik heb nooit reclame gemaakt, maar door mond-tot-mondreclame is mijn bedrijf gegroeid. Ik ben dankbaar dat ik in de Naobershop kon starten maar omdat mijn bedrijf gegroeid is ben ik verhuist naar winkelcentrum t Forum waar ik ook accessoires en stoffen verkoop.

Ik vind het mooi om kleren te maken en repareren en daar mijn geld mee te verdienen. Ik doe veel kledingreparatie en aanpassingen. Soms willen mensen iets van speciale stof. Dan kan ik dat voor hun maken. Mijn ambitie is om nog verder te groeien. In de toekomst hoop ik iemand in dienst te kunnen nemen.”

www.maribelrepareert.wixsite.com/assen